Welkom Luc binnen ons team. Kun je in het kort iets over jezelf vertellen?
Graag. Ik ben dus Luc Drissen, inmiddels 21 jaar oud en woon aan de Maasbrese kant van de grens tussen Maasbree en Grashoek. Mijn ouders hebben een agrarisch bedrijf, waar ik regelmatig meehelp. In mijn overige vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, breng ik tijd door met vrienden of ga ik lekker wandelen in de natuur. Ik ben nogal reislustig en heb in de afgelopen tijd veel plekken in Europa gezien.

Na je lagere school in Grashoek afgerond te hebben, ben je naar het Bouwens van de Boije College gegaan en heb je uiteindelijk gekozen voor de Fontys Hogeschool. Waarom?
Ik heb altijd interesse gehad in financiën en vooral ook in de combinatie met het menselijke aspect. De opleiding Finance Tax and Advice paste daardoor ideaal bij mij en kon ik aan de Fontys Hogeschool volgen. In de afgelopen jaren heb ik de nodige theoretische kennis opgedaan en via de huidige stage wil ik graag ervaren hoe dit in de praktijk toepasbaar is.

Dat lijkt me een mooie aanleiding om eens te vertellen over de opdracht die je tijdens je stage gaat vervullen.
Duidelijk is dat er veel gaande is in de financiële wereld. De rolverdeling tussen de grote partijen in de markt (verzekeraars, geldverstrekkers) enerzijds en onafhankelijke adviseurs anderzijds verandert, de wetgeving verandert, financiële risico’s veranderen, …. In die veranderende wereld verandert ook de behoefte aan financieel advies. Bij Karis Adviesgroep willen jullie graag een goede gids zíjn en blíjven voor jullie klanten en daarom tijdig inspelen op al die veranderingen. Ik ga in de komende maanden uitzoeken welke behoeften aan financieel advies onder mensen leven en samen met jullie bekijken hoe we daar het beste op kunnen inspelen.

We hebben gemerkt dat je al voortvarend van start bent gegaan met je opdracht en hebben volop vertrouwen dat we er samen een mooi project van gaan maken.