Versterking van ons team was aanvang vorig jaar dringend nodig. En die kwam er gelukkig ook. Inmiddels al weer een jaar maakt Lynn Driessen deel uit van ons team van adviseurs. Een mooi moment om haar eens nader voor te stellen.

Geboren in 2001 is ze de jongste van ons Karis-team, maar heeft al laten zien het nodige in haar mars te hebben. Ze vindt het prettig om met klanten in gesprek te gaan, te luisteren naar hun vragen en vervolgens samen naar antwoorden te zoeken.

Dagelijks rijdt ze daarvoor nu nog op en neer tussen Melderslo en Beringe. Als het aan haar ligt zal dat echter niet lang meer duren. Samen met haar vriend Rowdy is ze op zoek naar een mooie woning. Op het moment ligt dat zoeken even stil, omdat hij vanwege zijn werk voor Defensie enige tijd in het buitenland verkeert.

Als het lukt om een nieuwe woning te vinden, mogelijk buiten Melderslo, dan zal dat nog niet betekenen dat ze een nieuwe voetbalclub gaat zoeken. Ze heeft het namelijk erg naar haar zin bij Melderslo 1, waar ze de lastig te passeren rechtsachter is. Behalve van het voetbal geniet ze verder vooral van het gezellig samen zijn met vriendinnen. De kans is dan ook groot dat je haar straks in het voorjaar ergens op een terrasje zult aantreffen. Misschien zit ze dan net bij te komen van een wandeling, want ook daar kan ze heel erg van genieten. Wordt ze bovendien erg rustig van en helpt om de accu weer op te laden. En dat laatste is nodig, want ook de komende periode wil ze weer vol aan de bak.