Natuurlijk, we hadden kunnen kiezen voor adviseurs die van alle vakgebieden wel iets weten. Als een gids die alle bossen tot in detail moet kennen. Dat hebben we toch maar niet gedaan. In plaats daarvan hebben wij gekozen voor specialisten. Dus vindt u bij ons adviseurs die alles weten over de risico's waar u als particulier mee te maken krijgt. En daarnaast zakelijke adviseurs, die zich helemaal hebben gespecialiseerd in de risico’s van ondernemers en zzp’ers. De overeenkomst is dat ze samen met u bekijken of het wel nodig is de risico's met verzekeringen af te dekken. Want soms zijn er ook nog andere oplossingen denkbaar.


Dat Karis adviseurs beschikken over de verplichte wettelijke diploma’s spreekt voor ons vanzelf. Daarnaast besteden ze voortdurend veel tijd aan studie, om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Zodat ze weten waar de valkuilen zich bevinden en ook de kleine verborgen paadjes kennen. Het resultaat is dat ons team onder meer bestaat uit gecertificeerde Risk Management Consultants en een Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement.


Misschien nog belangrijker dan de kennis en ervaring van onze adviseurs is hun betrokkenheid. Iets dat niet makkelijk is aan te leren, maar dat in je moet zitten. Daar zoeken wij onze adviseurs op uit. Dus reken er maar op dat onze adviseurs zich volop voor u inzetten en kritisch met u meedenken. Want pas dan zijn het echte Karis gidsen!


En heeft u een keer een schade? Dan bent u bij onze schadebehandelaars in goede handen. Zij zijn uw gids door het hele afhandelingsproces. Ze kennen de voorwaarden, dus ze weten waar u recht op heeft, bij wie ze daarvoor moeten zijn en welke acties nodig zijn. Kortom, zij zetten zich tot het uiterste in om er alles voor u uit te halen.