De wereld van het financieel advies is divers. Want levensverzekeringen, hypotheken, financiële plannen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben zo hun eigen regels en bijzonderheden. Daarom is deze wereld soms ingewikkeld. Als een tropisch regenwoud vol enorme bomen en struiken, waar je snel verdwaalt. Dus komt er heel wat kijken bij een financieel advies. Logisch dat u bij Karis Adviesgroep te maken krijgt met specialisten.


Onze financieel adviseurs zijn specialisten met ervaring en kennis die verder gaat dan de wettelijk verplichte diploma's. Het team bestaat onder meer uit Erkend Financieel Adviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. U krijgt te maken met vaste adviseurs die u graag door het bos van regels en mogelijke oplossingen gidsen.


Onze adviseurs worden bijgestaan door deskundige en gedreven collega's. Zij bewaken de voortgang van elke aanvraag, zorgen ervoor dat documenten tijdig op de juiste plaats belanden en verzorgen de administratieve afhandeling. Zij nemen ook u veel werk uit handen en vervullen op die manier een belangrijke rol achter de schermen.


Bovendien kunt u een beroep doen op een netwerk van professionals, dat we in de loop van de jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. Denk hierbij aan makelaars, taxateurs, notarissen, accountants, belastingadviseurs en advocaten. Niet alleen in Peel en Maas, maar ook daarbuiten. Onze financieel adviseurs brengen u graag met hen in contact.


Maar hoe dan ook, de belangrijkste eigenschap binnen het team is toch de betrokkenheid. Onze adviseurs doen hun best zich in uw situatie te verplaatsen, denken kritisch met u mee en zetten zich vervolgens tot het uiterste in voor de juiste oplossing. Want pas dan zijn het echte Karis gidsen!